Tervetuloa!                                                     

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kolikeskuksen vuokrattavista majoituspaikoista sekä myytävistä loma-asunnoista ja rakennuspaikoista.

 

Kauttamme voit vuokrata käyttöösi eri tasoisia- ja hintaisia majoituspaikkoja ympäri vuoden. Tule retkeilemään Kolin jylhiin maisemiin kesällä tai vuokraa majoitus aivan Loma-Kolin valaistun hiihtoladun vierestä talvella. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan majoitusratkaisun! Tutustu vuokrakohteisiimme tästä.

 

Oletko kiinnostunut ostamaan loma-asunnon? Kauttamme voit ostaa oman huvilan ja nauttia Kolin puhtaasta luonnosta ja henkeä salpaavista maisemista milloin itse haluat. Tutustu myytäviin kohteisiimme tästä.

 

Vai haluatko toteuttaa unelmasi omasta mökistä itse rakentamalla? Kauttamme voit hankkia myös upean rakennuspaikan johon voit itse rakentaa tai rakennuttaa juuri sellaisen mökin tai huvilan kuin haluat. Tarjolla on useita eri kokoisia- ja hintaisia vaihtoehtoja, laajalla Kolin alueella. Tutustu myytävänä oleviin rakennuspaikkohin tästä.

 

Tutustu eri vaihtoehtoihin sivun oikeassa laidassa olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä !

 

Yhteys myynnissä: Jukka Suninen 0400 504 596 / jukka.suninen(at)remal.fi

Yhteys vuokrauksessa: kolikeskus(at)remal.fi

 


 

Ajankohtaista:    

Maalis- ja huhtikuulle meillä hyvin VAPAATA majoitustilaa!

Tiedustele myös kesän majoitustilaa, mökkejä, huoneistoja sähköpostilla kolikeskus@remal.fi tai soita p.0400-504 596/Jukka

Nyt kuntoilemaan Sporthallin kuntosalille! Kuntosali kertamaksu 9 €/tunti,

Loma-Kolin monitoimi- ja sporthallin kuntosaliin voi jo päästä varamaan käyttöaikoja, tiedustelut/varaukset puh. 0400 504596/ Jukka tai kolikeskus(at)remal.fi. Katso lisää tästä

Majoitustarjous 16.3.-10.6. Koli Country Club 4 -henkilön huoneisto 70 €/vrk ja 6-henkilön huoneisto 90 €/vrk min. 3 vrk Ei sis. loppusiivousta eikä liinavaatteita. Soita ja varaa p.0400 504 596/Jukka Tarjoushuoneistoja rajoitetusti, varaa heti!

Tule tutustumaan Kolin tonttitarjontaan ja myytäviin huviloihin. Sovi esittely puh.+358 400 504596 

  • Käränkälammen viimeiset länsirantarakennuspaikat nyt tutustuttavana ja 2 ensimmäistä nyt varattu, varaa omasi. Hinnat alk. 50000€/kpl  
  • Erikoistarjouskohde vapaa-ajan talo Lapponia Polaria. Tutustu tästä.
  • Lomatalo Aateli 1 tutustu lisää tästä Remax
  • Hiihtohuvila Käränkävaara rinteillä Blue Lake Villa omaksi tai vuokralle. Tutustu tästä.
  • Nyt myynnissä upea paritalo Käränkälammen rannalta. Kohde myydään kalustettuna, irtaimisto sisältyy hintaan. Kohde soveltuu myös erinomaisesti vuokrauskäyttöön, halvat ylläpitokustannukset. Tutustu kohteeseen tastä.
  • Uusi rantatontti Käränkälammentie omalla rantapaikalla. Hinta yht. 38.000€  Sijaintikartta
  • Muutamia uusia yksittäistontteja Käränkävaaralta uudelleenmyyntiin. Kysy tarjous.

Loma-Kolin kohteet 2020. Soita ja sovi esittely. Puh. 0400 504 596 / Suninen

Myytävien kohteiden ja rakennuspaikkojen sijainti:

 


 

Lisätietoja