Myytävät rakennuspaikat


Kauttamme voit ostaa juuri sinulle sopivan rakennuspaikan. Myytävänä on useita eri kokoisia- ja hintaisia tontteja.

  • Tontit alkaen 800 m2 -  3 ha. Tonttien hinnat alkaen 13000 € kpl. Rakennustehokkuus alueilla 0,15-0,25, rakennuspaikkakohtaiset rakennusoikeudet alkaen 120 k-m2- 800 k-m2. Tarvittaessa ostettavana myös isompia rakennuskortteleita ja kokonaisuuksia. Kokonaisrakennusoikeudet yhteensä n. 8000 k-m2.  Osa alueista rantaoikeudella myös omarantaisia rakennuspaikkoja 7 kpl. Omarantaiset rakennuspaikat hp. alkaen 26 500 €.  Vesialueet Pielinen ja Käränkälampi.
  • Muutamia rakennuspaikkoja vapaana myös Loma-Kolin vanhalla rakennusalueella Käränkälammen rannan tuntumassa.(hp.25000 €/kpl) Näille tonteille rakentajan varauduttava rakentamaan kunnallistekniikan liittymät.
  • Kunnalllistekniikka Käränkävaran alueelle pääosin toteutettu. Myös mahdollisuus ostaa tontteja rakennettuna valmiiksi tai osatoteutuksin.
  • Tontteja ja rakennuspaikkoja yhteensä tarjolla n. 20 kpl, kysy tarkemmat tiedot vaihtoehdoista, Kaikista myyntikohteista ei ole kuvallista aineistoa, osa vapaista rakennuspaikoista löytyy ohjeellisesta aluekartasta.

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota rohkeasti yhteyttä !

Puh. Jukka Suninen +358 400 504 596


Käränkävaaran rakennuspaikat


Lahnajoen rakennuspaikat


Rantatontti Käränkälammentie 

Sijaintikartta

 

 

Lisätietoja